Accessoires


Vind de perfecte accessoires voor jouw naai-, borduur-, of ScanNCut machine van Brother

Bij Borduren Enzo hebben we diverse accessoires voor machines van het merk Brother. Zo kun je het meeste uit je Brother-machine te halen. Naast de standaard accessoires bieden we ook een selectie van unieke tools die we zelf hebben ontworpen en ontwikkeld om het gebruik van Brother machines nog gemakkelijker en efficiënter te maken. Als ervaren gebruikers van de machines weten we precies welke tools handig zijn in het bedienen of opbergen van de machines, en deze kennis hebben we gebruikt om onze eigen handige accessoires te creëren.

Wat is Brother?

Brother staat wereldwijd bekend als een toonaangevend merk op het gebied van naaien, borduren en knutselen. MBrother, een merk met meer dan een eeuw aan innovatie, begon als een bescheiden reparatiewerkplaats voor naaimachines en is uitgegroeid tot een wereldleider in de productie van hoogwaardige machines voor zowel thuisgebruik als de zakelijke markt. De machines zijn uitgerust met moderne functies zoals directe steekkeuze en automatische draadafsnijders, maar ook hebben sommige modellen ingebouwde Disney ontwerpen, roterende automatische messen, of roll feeders voor verschillende creatieve behoeften.

Onze assortiment Brother accessoires

In onze webshop vind je een uitgebreide selectie Brother-accessoires, waaronder:

  • Naaigarenset & borduurgaren: Wil je borduurgaren kopen van hoge kwaliteit, maar voor een vriendelijke prijs? Wij hebben naaigaren en borduurgaren van merken zoals Gütermann, Madeira, 

  • Borduurringhouder muurbevestiging: Houd je borduurringen georganiseerd en binnen handbereik met onze handige muurbevestigingen.

  • Naaimachinenaalden: Elk stuk stof, elke steek en elk ontwerp verdient de juiste naald, en wij zorgen ervoor dat je die vindt. Van universele naaimachinenaalden tot gespecialiseerde varianten, wij bieden een assortiment naalden voor elke naaibehoefte. Met merken zoals Prym, Organ Needles en Schmetz.

  • Vinyl gereedschapsset: De basisgereedschappen die je voor een ScanNCut-knutselsessie nodig hebt. Ze zijn in staat om de meeste DIY-projecten nauwkeurig en vakkundig te bewerken.

  • Draad doorhaler: Vereenvoudig het inrijgen van draden met onze praktische draad doorhalers, waardoor het naaien en borduren nog gemakkelijker wordt.

  • Borduurontwerpsoftware: Maak prachtige borduurontwerpen met onze softwareoplossingen, waarmee je jouw creativiteit kunt uiten en unieke projecten kunt realiseren.

Behalve bovenstaande producten hebben we nóg meer onderdelen voor gepassioneerde naaiers. Te veel om op te noemen eigenlijk.  Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan je bellen voor advies. Daarnaast hebben we een fysieke winkel, waar je kunt langskomen voor persoonlijk advies. Ons atelier bevindt zich in de buurt van Westwoud, Hoorn, Wognum, Enkhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Wervershoof, Andijk, Venhuizen, Oosterblokker, Schellinkhout, Hoogwoud, Grootebroek, Lutjebroek, Twisk en omgeving.