Borduurmachines

Borduurmachines zijn geweldige apparaten die je kunnen helpen om je creativiteit te uiten. Met een borduurmachine kun je allerlei patronen, afbeeldingen en teksten maken op stof, kleding, kussens, tassen en nog veel meer. Je kunt je eigen ontwerpen maken of kiezen uit de vele vooraf ingestelde opties die je borduurmachine biedt.Artspira

Maak kennis met de nieuwste creatieve app: Artspira.

Artspira = een onuitputtelijke bron vol creativiteit!

Gebruik de Artspira-app om je eigen (eenvoudige) borduurpatronen te ontwerpen en verzend ze draadloos naar je borduurmachine.

Laat je inspireren! Artspira geeft je elke maand directe toegang tot exclusieve projecten en borduurpatronen van Brother.*

Ontdek, fantaseer, creëer.


Borduurmachine kopen?

Borduurmachines zijn er in verschillende soorten, maten en prijzen. Sommige zijn eenvoudig en geschikt voor beginners, andere zijn geavanceerd en hebben meer functies en mogelijkheden. Het hangt af van je budget, je ervaring en je wensen welke borduurmachine het beste bij je past.

Wat zijn de voordelen van Brother borduurmachines?

Brother borduurmachines zijn ontworpen om je het beste borduurresultaat te geven. Ze hebben een aantal kenmerken die ze onderscheiden van andere merken. Zo hebben ze een groot borduurgebied, zodat je ook grote en complexe ontwerpen kunt maken. Ze hebben ook een groot aantal ingebouwde borduurpatronen, lettertypen en bewerkingsfuncties, zodat je je eigen unieke borduurwerk kunt creëren. Bovendien hebben ze een gebruiksvriendelijk kleuren-touchscreen, waarop je je ontwerpen kunt bekijken, aanpassen en positioneren. Je kunt ook je eigen patronen importeren vanaf je computer, tablet of smartphone, dankzij de draadloze verbinding. Daarnaast hebben ze handige automatische functies, zoals een automatische draadspanning, een spoeldraadbewaker, een draadafsnijder en een draadinrijger, die je tijd en moeite besparen. Sommige modellen hebben zelfs een ingebouwde camera en InnovEye technologie, die je helpen om je borduurwerk nauwkeurig te plaatsen en te verbinden. Verder hebben ze een hoge borduursnelheid, zodat je snel en efficiënt kunt werken. Tot slot hebben ze een hoge kwaliteit en duurzaamheid, zodat je lang kunt genieten van je Brother borduurmachine.

Welke soorten Brother borduurmachines zijn er?

Brother heeft een breed scala aan borduurmachines, die geschikt zijn voor verschillende doeleinden en niveaus. Je kunt kiezen uit eenvoudige éénnaalds modellen, die ideaal zijn voor thuisgebruik, of krachtige meernaalds machines, die geschikt zijn voor hobbyisten en professionals. Je kunt ook kiezen voor snijmachines, die je kunt gebruiken om je eigen borduurpatronen te maken. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste soorten Brother borduurmachines:

  • Brother Innovis (NV) borduurmachines: dit zijn complete éénnaalds borduurmachines, die een snelle huishoud machine met een display hebben. Ze hebben ook ingebouwde borduurmotieven en lettertypen en een groot borduurgebied. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de Stellaire Innovis XE2, de Innovis F540E en de Innovis M340ED.
  • Brother PR borduurmachines: dit zijn semi-professionele meernaalds borduurmachines, die de kracht van een commerciële machine hebben, maar compact en gebruiksvriendelijk zijn. Ze hebben veel automatische functies, een groot borduurgebied en een hoge borduursnelheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de PR1055X, de PR1 en de PR670E.
  • Brother ScanNCut apparaten: dit zijn snijmachines, die je kunt gebruiken om je eigen borduurpatronen te maken. Je kunt afbeeldingen, teksten of tekeningen scannen en omzetten in snijbestanden, die je vervolgens kunt borduren met je Brother borduurmachine. Je kunt ook kiezen uit de vele ingebouwde ontwerpen of online patronen downloaden.

Waar kun je Brother borduurmachines kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een Brother borduurmachine, dan kun je terecht bij Borduren Enzo. Wij zijn een gespecialiseerde webshop en winkel voor borduurmachines en accessoires. Je vindt er ook een uitgebreid assortiment aan onderdelen en accessoires voor je Brother borduurmachine, zoals borduurringen, borduurgaren en borduurnaalden. 

Je kunt je Brother borduurmachine eenvoudig en snel online bestellen via de webshop van Borduren Enzo. Je kunt ook kiezen voor een bezoek aan de winkel in Zwaagdijk, waar je de Brother borduurmachines kunt zien en voelen. De winkel is gelegen in een mooie omgeving, vlakbij Westwoud, Hoorn, Wognum, Enkhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Wervershoof, Andijk, Venhuizen, Oosterblokker, Schellinkhout, Hoogwoud, Grootebroek, Lutjebroek, Twisk en omgeving. Je bent van harte welkom bij Borduren Enzo!