Creatieve inspiratie

Ontdek nieuwe technieken om uit te proberen met uw Brother machine.


Bekijk dit!

Ga naar onze videogalerij om projecttutorials, machine how-tos, nieuwe promofilmpjes en veel inspiratie te bekijken.

 

Creëer dit!

Hier vindt u een heleboel gratis projecten en ontwerpen voor naaien, borduren, quilten en ScanNCut. Wij voegen er regelmatig toe, dus houd deze ruimte in de gaten.

Snij dit!

Geef uw ScanNCut een boost met CanvasWorkspace. Meer dan 300 gratis projecten en de gratis software om uw eigen projecten te ontwerpen!

 


Artspira

Met onze Artspira app is creativiteit overal en wordt fantasie werkelijkheid. Teken, snij, borduur en creëer naar hartelust!

Gratis projecten, ontwerpen en tutorials om te downloaden

Op zoek naar gratis Brother downloads? Bekijk onze collectie van gratis projecten en ontwerpen voor naaien, borduren, quilten en ScanNCut. Met een simpele klik kun je een schat aan patronen downloaden en heb je onbeperkt toegang om deze altijd opnieuw te gebruiken. 

Geef je ScanNCut een boost met CanvasWorkspace, waar je toegang hebt tot meer dan 300 gratis projecten en de software om je eigen projecten te ontwerpen. En met Artspira, dé centrale app voor creativiteit, handwerken en projecten, kun je downloadbare ontwerpen, patronen en nog veel meer ontdekken.

Ontdek de leukste geborduurde bloemen, dieren of andere ontwerpen en begin direct met je project. Eerst nog je benodigdheden kopen? Alles wat je nodig hebt, van borduurmachines tot garen en accessoires, vind je bij ons.

Borduren Enzo is niet alleen een webshop; het is een plek waar passie voor naaien en borduren tot leven komt. Bestel je producten online of bezoek onze winkel in Zwaagdijk en laat je inspireren door ons aanbod. Wij zijn gevestigd in Zwaagdijk, in de buurt van Westwoud, Hoorn, Wognum, Enkhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Wervershoof, Andijk, Venhuizen, Oosterblokker, Schellinkhout, Hoogwoud, Grootebroek, Lutjebroek, Twisk en omgeving. Wij zien je graag bij Borduren Enzo!