Handmatig borduren


Handborduren: een tijdloze hobby 

Handborduren is niet alleen een prachtige, tijdloze hobby, maar ook een activiteit die je overal kunt uitvoeren. Met slechts een paar eenvoudige materialen - een naald, garen, een borduurring en een stuk stof - kun je de mooiste kunstwerken creëren. Bij Borduren Enzo begrijpen we de opkomende populariteit van deze hobby. Bekijk rustig ons volledige aanbod, of kom eens gezellig langs in Zwaagdijk!

Creatief met borduursets 

Onze kindvriendelijke borduursets komen in allerlei leuke vormen, zoals een vrolijke eenhoorn, een kleurrijke vlinder, een schattig fotolijstje of een handige boekenlegger. En voor de feestdagen hebben we feestelijke borduursets. Zo maak je je eigen kerstman met ons borduurpakket, of je kunt je kerstboom versieren met zelfgemaakte kersthangers. En met Pasen kun je onze paasei borduurset gebruiken om je eigen paasdecoraties te maken. Deze borduursets zijn perfect om te leren borduren of om gewoon creatief bezig te zijn.

Een houten borduurring voor elk project 

Onze houten borduurringen zijn ideaal om je stof strak en op de juiste spanning te houden tijdens het borduren. Met een handige metalen stelschroef zet je de stof gemakkelijk vast, wat resulteert in mooiere en regelmatigere steken. Hier zijn enkele belangrijke punten over borduurringen:

  • Verschillende maten: Borduurringen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. De keuze van de ring hangt af van het project en persoonlijke voorkeur. We hebben borduurringen beschikbaar in drie verschillende maten: 10 cm19 cm en 20 cm.

  • Hoe te gebruiken: Een borduurring bestaat uit twee delen: een binnenste en een buitenste ring. Je legt de stof over de binnenste ring, plaatst de buitenste ring eroverheen en draait de sluiting aan om de stof vast te zetten.

  • Niet alleen voor borduren: Naast het traditionele borduren, zijn borduurringen ook geschikt voor punch needle projecten en kunnen ze zelfs als lijst dienen om je werk aan de muur te hangen.

Bezoek onze winkel of bestel online 

Geïnteresseerd in handborduren? Bekijk dan onze webshop of kom langs in onze winkel in Zwaagdijk. Borduren Enzo is jouw bestemming voor borduren, naaien, quilten en creatieve innovatie. Bestel eenvoudig en snel online, of ervaar onze producten in de winkel, gelegen in de omgeving van Westwoud, Hoorn, Wognum, Medemblik, Enkhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Wervershoof, Andijk, Venhuizen, Oosterblokker, Schellinkhout, Hoogwoud, Grootebroek, Lutjebroek, Twisk en omgeving.