Machine accessoires


Brother machine accessoires: haal het maximale uit je machine

Online accessoires voor jouw Brother machine kopen? Wij hebben verschillende accessoires en onderdelen. De juiste machine accessoires zijn cruciaal om het meeste uit je Brother naaimachine te halen. Ontdek ons assortiment aan naalden en garens, speciaal ontworpen voor een borduur-, lock- of naaimachine.

Kleurrijk en kwalitatief naaigaren en naalden

Kies uit een scala aan naaigaren in diverse kleuren en lengtes. Of u nu kleding maakt, quilt of creatief bezig bent, wij hebben het juiste garen voor u. Vind de perfecte naald voor elk materiaal, van jeans tot leer. Onze collectie bevat tweeling- en drielingnaalden, universele naalden en meer, allemaal ontworpen om jouw naaiwerk.

Handige hulpmiddelen voor nauwkeurigheid 

Naast naalden en garen hebben we andere handige hulpmiddelen, zoals een draaddoorhaler, een handige tool dat het inrijgen gemakkelijk maakt. Met zijn dunne, flexibele ontwerp kun je moeiteloos draad door het oog van zelfs de kleinste naalden halen.

Met een borduurring zorg je ervoor dat de stof stevig op zijn plaats blijft terwijl je borduurt. Met onze handige wandhouder kun je 4 borduurringen kwijt, waardoor je ze overzichtelijk en binnen handbereik kunt houden.

Daarnaast is een touch pen handig voor iedereen die moderne technologie wil gebruiken bij het naaien en borduren. Ze helpen je om het touchscreen van je Brother-machine makkelijk en precies te gebruiken, zodat je snel kunt wisselen tussen instellingen en patronen.

Borduren Enzo: Jouw officiële Brother specialist

Als officiële dealer van Brother hebben wij niet alleen handige accessoires, maar ook deskundig advies over de verschillende modellen van Brother machines en hun mogelijkheden. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Dat kan via 06 - 53869010 of stuur een e-mail naar info@bordurenenzo.nl. Of kom langs in onze winkel in Zwaagdijk. Gelegen nabij Westwoud, Hoorn, Wognum, Enkhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Wervershoof, Andijk, Venhuizen, Oosterblokker, Schellinkhout, Hoogwoud, Grootebroek, Lutjebroek, Twisk en omgeving, verwelkomen wij je graag en helpen wij bij het vinden van de perfecte machine accessoires.