Borduren Enzo is een webshop voor iedereen die van borduren en naaien houdt. Of je nu een cadeau wilt maken voor een pasgeboren baby, een logo wilt borduren op je bedrijfskleding, of gewoon je eigen creativiteit wilt uiten, bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Wij zijn begonnen als Kraamgifts.nl, een webshop gespecialiseerd in gepersonaliseerde (kraam)cadeaus. Al snel merkten we dat er veel vraag was naar andere soorten cadeaus, zoals bekers, kussens, handdoeken en meer. Daarom hebben we Borduren enzo opgericht, om een breder assortiment aan te bieden.

Bij Borduren enzo kun je niet alleen kant-en-klare producten bestellen, maar ook zelf aan de slag gaan met onze machines en materialen. Wij verkopen naaimachines, borduurmachines, lockmachines en ScanNCut van het merk Brother, een van de beste merken op de markt. Daarnaast hebben we ook alle benodigde naaibenodigdheden, zoals naalden, garen, stof, vlieseline en meer. Je kunt ook kiezen uit ons ruime aanbod van blanco textiel, dat je zelf kunt borduren of bedrukken.

Wij zijn een creatief en enthousiast team, dat altijd klaar staat om je te helpen. Als je een idee hebt voor een cadeau, maar niet weet hoe je het moet maken, kun je ons een hint geven en wij zullen je een aantal voorstellen doen. Wij maken elk item met zorg en aandacht, en pakken het mooi in, zodat je het meteen kunt geven.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op via info@bordurenenzo.nl of bel ons op 06-53869010. Wij horen graag van je!

Bedankt voor je bezoek aan Borduren Enzo, de webshop voor al je borduur- en naaiprojecten!