Workshops borduren bij Borduren Enzo

Hou je van borduren, of wil je het graag leren? Dan zijn onze workshops borduren iets voor jou! Wij organiseren regelmatig workshops waar je zelf aan de slag kunt gaan met een professionele borduurmachine van het merk Brother. Onder begeleiding van onze ervaren adviseurs leer je de basisprincipes van het borduren, de verschillende soorten steken en patronen, en hoe je je eigen ontwerpen kunt maken. Je gaat naar huis met een unieke en persoonlijke creatie, die je met trots kunt laten zien aan je familie en vrienden.

Onze workshops zijn geschikt voor iedereen, of je nu beginner of gevorderd bent. Materialen zijn aanwezig, je hoeft alleen je creativiteit mee te nemen. 

Workshop borduren: leer de kunst van het borduren in Zwaagdijk

Onze workshops vinden plaats in onze gezellige winkel in Zwaagdijk, in de buurt van Westwoud, Hoorn, Wognum, Enkhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Wervershoof, Andijk, Venhuizen, Oosterblokker, Medemblik, Hoogwoud, Grootebroek, Lutjebroek, Twisk en omgeving. Je kunt ons makkelijk bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Brother borduurmachines: ontdek de kwaliteit en de mogelijkheden

Bij Borduren Enzo vind je diverse machines van het merk Brother, waarmee je je borduurkunsten kunt oefenen. We hebben van alles, naaimachines, ScanNCut, borduurmachines en nog veel meer. De Brother borduurmachines zijn machines van topkwaliteit. Inmiddels is dit merk uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van borduurmachines. Het merk staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke machines, die inmiddels zijn voorzien van de meest innovatieve technieken. De machines zijn namelijk computergestuurd en hebben een ruim aantal ingebouwde patronen en steken.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze workshops? Volg ons dan op Facebook, waar we regelmatig de data en thema’s van onze workshops aankondigen. 

Heb je interesse in onze workshops, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@bordurenenzo.nl of bel ons op 06 - 53 86 90 10. We horen graag van je!