ScanNCut

Zie het, scan het, snij het

Ontdek de eerste thuis- en hobbysnijmachines ter wereld met een ingebouwde scanner

Alleen met de ScanNCut-machines van Brother kunnen afbeeldingen worden ingescand om vervolgens nauwkeurig uit te snijden. Direct op de machine!


Nog meer extra’s met de Luminaire Innov-is XP3

Hebt je een favoriet borduurpatroon? Met de exclusieve My Connection*-functie kun je borduurpatronen van de XP3 draadloos overbrengen naar de SDX1250 / SDX2250D en ze omzetten in patronen om te snijden of te tekenen met de ScanNCut. Of is er een mooi ScanNCut-patroon die je wilt borduren? Stuur het naar My Design Center op de XP3 en maak er een borduurpatroon van!

 

* Om My Connection te gebruiken, is softwareversie 1.61 of hoger nodig. My Connection-functie is alleen compatibel tussen SDX1250 / SDX2250D-modellen en Luminaire Innov-is XP3

Volledige vrijheid tijdens het ontwerpen!

Ons Online ontwerpprogramma CanvasWorkspace is nu ook verkrijgbaar voor de PC en Mac. Geheel GRATIS! Ontwerp wanneer en waar u maar wilt en stuur uw ontwerpen dan draadloos van uw computer naar uw ScanNCut of zet ze over via een USB-stick. Bij CanvasWorkspace zitten ook honderden gratis projecten die u veel inspiratie en creativiteit zullen brengen.


ScanNCut machines: de eerste snijmachines met een ingebouwde scanner

De ScanNCut machines zijn uniek in de markt, omdat ze de eerste thuis- en hobbysnijmachines ter wereld zijn met een ingebouwde scanner. Dit betekent dat je vrijwel alles kunt inscannen en vervolgens nauwkeurig kunt uitsnijden. Direct op de machine! Je hebt geen computer, smartphone of tablet nodig om ze te gebruiken. Je kunt alles doen op het grote gebruiksvriendelijke touchscreen, waar je honderden ingebouwde snijpatronen en functies kunt vinden. Je kunt ook je eigen ontwerpen maken of importeren via de draadloze verbinding.

De voordelen van de Brother ScanNCut machines

De ScanNCut machines zijn ook zeer veelzijdig. Je kunt ze gebruiken om vrijwel elk materiaal tot 3 mm dik te snijden, zoals papier, stof, karton, vinyl, folie en nog veel meer. Je kunt ook je ontwerpen uittekenen op je materiaal, bijvoorbeeld om de naadwaarde op je stof te markeren. Je kunt ook quilt- en applicatiepatronen snijden, stickers maken, glitters toevoegen met rhinestones en nog veel meer. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos!

ScanNCut machines bij Borduren Enzo

De ScanNCut SDX900 is de ultieme elektronische snijmachine. Deze machine heeft een ingebouwde 600dpi-scanner, een volledig automatisch mes, een draadloze verbinding, een groot kleuren-touchscreen en een borduurgebied van 305 x 610 mm. De SDX900 wordt geleverd met 682 ingebouwde ontwerpen en 7 lettertypen. De ScanNCut DX SDX1250 is de ideale snijmachine voor liefhebbers van stoffen en textiel. Deze machine heeft een ingebouwde 300dpi-scanner, een volledig automatisch mes, een draadloze verbinding, een groot kleuren-touchscreen en een borduurgebied van 305 x 305 mm. De SDX1250 wordt geleverd met 682 ingebouwde ontwerpen, 7 lettertypen en een roterend automatisch mes. Dit mes is speciaal ontworpen om dunne stoffen te snijden, zoals katoen, vilt en zijde. De SDX1250 wordt ook geleverd met 63 nieuwe ontwerpen voor het roterende mes, zoals quiltblokken, leuke 3D-applicaties en unieke projecten.

Laat je adviseren bij Borduren Enzo

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een ScanNCut machine, dan kun je terecht bij Borduren Enzo. Borduren Enzo is een gespecialiseerde webshop en winkel voor Brother machines en accessoires. Je kunt je ScanNCut machine eenvoudig en snel online bestellen via de webshop van Borduren Enzo. Je kunt ook kiezen voor een bezoek aan de winkel in Zwaagdijk, waar je de ScanNCut machines kunt zien en voelen. De winkel is gelegen in een mooie omgeving, vlakbij Westwoud, Hoorn, Wognum, Enkhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Wervershoof, Andijk, Venhuizen, Oosterblokker, Schellinkhout, Hoogwoud, Grootebroek, Lutjebroek, Twisk en omgeving. Je bent van harte welkom bij Borduren Enzo!