Bedrijfskleding en -textiel borduren

Je bedrijfskleding laten borduren is een techniek waarbij naald en draad worden gebruikt om een logo, naam, slogan, tekst of patroon op een stof aan te brengen. Het resultaat is een professionele uitstraling die lang meegaat en niet vervaagt of loslaat. Borduren is geschikt voor allerlei soorten werkkleding, zoals t-shirts, polo’s, sweaters, overhemden, jassen, mutsen, caps, schorten, overalls, koksbuizen, sloven, handdoeken en meer. 

Hoe werkt het borduren van werkkleding?

Zowel het ontwerp als de productie wordt in eigen studio gedaan. Met behulp van geavanceerde software wordt elk logo of ontwerp omgezet in een nauwkeurig stekenpatroon. Vervolgens wordt dit patroon met behulp van een borduurmachine op de gewenste werkkleding aangebracht. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de ruime keuze aan garenkleuren. Hierdoor is het mogelijk om elk logo of ontwerp tot in de kleinste details te borduren.

Ontvang een op maat gemaakt voorstel voor borduren van uw bedrijfskleding

Het is mogelijk om ontwerpen aan te leveren in verschillende bestandsformaten, zoals jpg, bmp, maar ook een visitekaartje kan al volstaan. De kosten van het borduursel worden bepaald aan de hand van het formaat en het aantal steken dat nodig is voor het ontwerp. Hierdoor kunnen we geen standaardprijs hanteren, maar leveren we maatwerk voor elk project.

Wil je meer informatie over onze diensten en tarieven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen en te adviseren over de mogelijkheden voor het borduren van jouw logo op werkkleding.

 

Borduurwerk voor bedrijven, verenigingen en particulieren

Borduurwerk is bij uitstek geschikt om jouw bedrijf en personeel een herkenbare verzorgde uitstraling te geven. Je personeel is het visitekaartje van het bedrijf. Zo kan de naam het bedrijf en ook de naam van de werknemer op de kleding worden geborduurd. Op deze manier is personeel herkenbaar voor buitenstaanders, tevens is er voor de werknemer onderscheid door middel van eigen naam. Wij staan je graag bij met professioneel advies om tot het gewenste resultaat te komen.

Bedrijfskleding en Belastingdienst: hoe zit het?

Als je je bedrijfskleding laat borduren, kun je niet alleen profiteren van een professionele uitstraling, maar ook van een fiscaal voordeel. Je kunt namelijk de kosten van het borduren van je bedrijfskleding aftrekken, mits het borduursel aan het werk gerelateerd is. Dit betekent dat het borduursel je bedrijfsnaam, logo, slogan of functie moet bevatten. Wil je meer weten over deze regeling en de voorwaarden? Klik hier voor meer informatie. 

Ons atelier in Zwaagdijk

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze website voor inspiratie. Je bent ook van harte welkom in ons atelier in Zwaagdijk, in de buurt van Westwoud, Hoorn, Wognum, Enkhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Wervershoof, Andijk, Venhuizen, Oosterblokker, Schellinkhout, Hoogwoud, Grootebroek, Lutjebroek, Twisk en omgeving. Geef je bedrijf een herkenbare uitstraling met onze borduurwerkdiensten.

 

Heeft u interesse?